Verlaagd btw-tarief: nu 6% btw*!

Laatste duplex penthouses te koop

Boek uw afspraak

park op den berg logo

Park Op Den Berg

Penthouses met uitzicht op genieten

Park op den Berg is een uniek project. De ligging alleen spreekt al tot de verbeelding: de Heistse Berg is een buitengewone locatie waar het fijn vertoeven én thuiskomen is! De nieuwbouw penthouses in Park op den Berg openen de deur naar een hoogstaand wooncomfort. Naar indeling en afwerking bieden ze toekomstige bewoners alles wat ze maar kunnen wensen: ruimte, veel daglicht en een schitterend uitzicht. 

Meer over het project

LAATSTE DUPLEX PENTHOUSES TE KOOP! 

Wees snel, laatste beschikbare duplex penthouses op de hoogste verdieping. De duplex penthouses hebben een prachtig panoramisch uitzicht, worden afgewerkt met duurzame materialen en in een transparante en vloeiende bouwstijl. Prijzen vanaf 749.000 euro. 
Interesse? Contacteer ons!

Penthouse kopen in Heist-op-den-Berg?

Park op den Berg biedt nieuwbouwpenthouses met een schitterend uitzicht over Heist-op-den-Berg. Prijzen vanaf 749.000 euro excl. kosten en btw.

Groene omgeving

Vloeiende architectuur

Fantastisch uitzicht

Penthouses met een apart karakter

De penthouses in Park op den Berg bieden het summum van esthetiek en woonkwaliteit.

 • Mooie vergezichten
 • Doordacht ingedeelde leefruimtes
 • Ruime, lichtovergoten living met grote ramen
 • Private binnenlift
 • Tot in de puntjes open afgewerkte keuken met hoogwaardige materialen en toestellen van topmerken
 • Badkamer met sanitaire toestellen van designmerken
 • Grote slaapkamers afgewerkt met kwaliteitsparket
 • Grote terrassen met een magnifiek uitzicht
 • Luxueuze afwerking met duurzame materialen (parketvloer in de leefruimte én in de slaapkamers)
 • Vloerverwarming
 • Warmtepomp & vloerkoeling
 • Het ventilatiesysteem D met mechanische aan- en afvoer van lucht en een warmtewisselaar voor maximale warmterecuperatie bespaart u heel wat energie en houdt het binnenklimaat dag en nacht gezond.

 

 

Interesse in een penthouse?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Stel uw vraag +32 (0) 3 290 90 00

Heist-op-den-Berg bruist

Als bewoner van Park op den Berg bevindt u zich in het hart van de gemeente Heist-op-den-Berg, op een paar minuten wandelen vindt u het commerciële en culturele centrum. Voor wie er even tussenuit wil of gemakkelijk op het werk – in een andere stad – moet geraken, ligt het station ook vlakbij.

Ontdek Heist-op-den-Berg

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2023.

Wanneer er aan onderstaande cumulatieve voorwaarden wordt voldaan, maak je wellicht kans om te genieten van deze enorme besparing:

 • Het nieuwbouwproject staat of komt in de plaats van een afgebroken pand. De nieuwbouw staat bovendien op hetzelfde kadastraal perceel als de afgebroken constructie;
 • Het nieuw gekochte appartement of woning moet je enige en eigen woning zijn voor minstens 5 jaar (meer bepaald tot 31 december van het 5de jaar volgend op het jaar van eerste ingebruikneming). Als je toch een andere eigendom hebt op het moment van de aankoop, dient deze andere eigendom verkocht te worden voor de eerste ingebruikneming van het nieuw gekochte appartement of woning. Indien je deze andere eigendom bewoont en daar ook je domicilie gevestigd hebt (het betreft dus geen tweede verblijf), dan heb je nog tijd om deze eigendom te verkopen tot het einde van jaar dat volgt op het jaar van eerste ingebruikneming van het nieuw gekochte appartement of woning;
 • Je koopt als natuurlijk persoon, dus niet op een vennootschap;
 • De bewoonbare oppervlakte mag niet meer zijn dan 200m².

* indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet