Verlaagd btw-tarief: nu 6% btw*!

Kom het uitzicht bewonderen vanuit de ruwbouw
Boek uw coronaproof afspraak

park op den berg logo

Park Op Den Berg

Appartementen en penthouses met uitzicht op genieten

Park op den Berg is in alle opzichten uniek. Dit nieuwbouwproject met 36 luxeappartementen en penthouses ligt op de Heistse Berg, een heuvel die uitkijkt over Heist-op-den-Berg. De integratie in het bosrijke landschap, de transparante en vloeiende bouwstijl en het gebruik van duurzame materialen, geven dit woonproject op de site van het voormalige Heilig-Hartcollege een bijzonder karakter. De doordachte indeling en stijlvolle afwerking van de appartementen en penthouses versterken nog de beleving van de omgeving. Dit is kwaliteitsvol wonen met zicht op genieten.

Meer over het project

LAATSTE 2 DUPLEX PENTHOUSES TE KOOP! 

Wees snel, er zijn slechts 2 duplex penthouses op de hoogste verdieping meer beschikbaar. Beide duplex penthouses hebben een prachtig panoramisch uitzicht, worden afgewerkt met duurzame materialen en in een transparante en vloeiende bouwstijl. Prijzen vanaf 810.000 euro. 
Interesse? Contacteer ons!

Appartement kopen in Heist-op-den-Berg?

Park op den Berg biedt u de keuze uit nieuwbouwappartementen en penthouses met een schitterend uitzicht over Heist-op-den-Berg. Prijzen vanaf 330.000 euro.

Bekijk het aanbod

Op afspraak

Werfbezoek

 

 

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de appartementen in ruwbouwfase. Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer 03 290 90 00 of via het contactformulier.

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak!
We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we u in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

 

Groene omgeving

Vloeiende architectuur

Fantastisch uitzicht

Harmonieus woonproject

"We gingen voor dit nieuwbouwproject op zoek naar een welgevormd evenwicht tussen de natuur van vandaag en de nieuwe wooneenheden. Een perfecte harmonie met het landschap creëren was van in het begin een prioriteit in dit woonproject."

Philip Mortelmans en Peter Van Hoof van M2 Architecten
Architectenbureau Patrick Feyaerts

Lees het verhaal van de architecten 

 

Heist-op-den-Berg bruist

Als bewoner van Park op den Berg bevindt u zich in het hart van de gemeente Heist-op-den-Berg, op een paar minuten wandelen vindt u het commerciële en culturele centrum. Voor wie er even tussenuit wil of gemakkelijk op het werk – in een andere stad – moet geraken, ligt het station ook vlakbij.

Ontdek Heist-op-den-Berg

TOEKOMSTIGE BEWONERS

 

"Ik was al een tijdje met bouwplannen bezig in Heist-op-den-Berg toen ik Park op den Berg leerde kennen. Naar mijn gevoel is dit het enige project in de buurt met zo’n uniek, klassevol karakter. Op de site van Park op den Berg stond vroeger het Heilig-Hartcollege, hier liep ik jaren school. Wij zeiden ook wel eens ‘de school op den berg’. Op de sluitingsdag van deze school kon je op het hoogste verdiep, waar de turnzaal was, voor een laatste keer het fantastisch mooi uitzicht bewonderen vanop de turnbanken. Een moment dat ik niet snel zal vergeten want de zon ging net onder op een mooie zomerdag. Ik was meteen verkocht! Dat wekte mijn interesse helemaal. Dankzij de centrale ligging is het project ook interessant als investering.”

- Nick

"Het was al enkele jaren de droom van mijn vrouw om voor onze oude dag uit te kijken naar een andere woonplaats. Onze huidige woning leek haar naar de toekomst toe te groot en onderhoudswerk in de tuin was niet aan haar besteed. Liefst een appartement met het nodige comfort, dichtbij een aangenaam centrum. Bij voorkeur haar vertrouwde Heist-op-den-Berg. Alleen…zij moest mij nog overtuigen!

De omstandigheden zaten haar echter mee: mijn pensioen kwam dichterbij, de werkdruk begon wat zwaarder door te wegen en onze dochter, die mede werkzaam is in de praktijk, kreeg andere opportuniteiten aangeboden die haar aantrekkelijk leken.

Ik stelde dan mijn voorwaarden aangezien ik met pijn in het hart mijn tuin, mijn hobby en passie, zag verdwijnen: een locatie die rustig gelegen is, met veel groen in de omgeving, dichtbij een aangenaam dorps- of stadscentrum met winkel- en horecagelegenheden. Samengevat: een comfortabel appartement dat tevens een vakantiegevoel creëert.

Zo kwam zij op een dag thuis na een infodag bij DCA. Het project Park op den Berg sprak ons meteen aan. Vooral de rustige ligging en de prachtige uitzichten, naast een luxueuzere afwerking gaven de doorslag. Wij zijn met enthousiasme in het project gestapt en hopen uiteraard dat ons enthousiasme nog verder zal groeien!"

- Kristin en Michel

 

"Onze zoon, die in Heist-Goor woont, lichtte ons in over Park op den Berg. Vandaag wonen wij al enkele jaren langs de autostrade, het is er zo ontzettend druk en gevaarlijk geworden. Dit gaat ook ten koste van de luchtkwaliteit, waar wij op onze oude dag toch over moeten waken. Wij bezochten de site van Park op den Berg en merkten op dat het project heel centraal gelegen is en tegelijkertijd snuif je de gezonde buitenlucht op van de groene omgeving. We gaan nu ook dichter in de buurt van onze zoon wonen waardoor we heel wat reistijd besparen om leuke uitstappen te maken."

- Ingrid & Henri

“We waren op zoek naar een investeringsappartement in de buurt. Onze criteria: vlakbij het centrum maar toch rustig gelegen en een plaats waar we ons thuis zouden voelen wanneer we een dagje ouder worden. Park op den Berg paste volledig in het plaatje. De assistentiediensten maken het mogelijk om later hulp te krijgen wanneer we het nodig hebben en hier dan ook graag zelf komen wonen. We genieten vandaag in de ruwbouw enorm van het prachtige uitzicht. Zelfs achter het kookfornuis hebben we een weids panorama!“
 
- Eddy & Liliane uit Baal

“De omgeving is mij niet onbekend, toen ik een advertentie zag in het plaatselijk krantje moest ik meteen aan de prachtige locatie op dé berg denken waar vroeger de school stond. Wat mij het meest heeft overtuigd tot het kopen van een appartement hier? De ligging: je hebt vlakbij een bos waar je prachtige wandelingen kan maken, het centrum ligt om de hoek, het is rustig gelegen en in de zomer kan ik te voet naar de taverne hier vlak naast. Vandaag huur ik een appartement maar ik wou graag een eigen woonst kopen, mijn huidig appartement werd ook te klein en had geen terras. Nu ik hier vandaag in de ruwbouw sta kijk ik er al enorm naar uit om hier binnenkort op mijn terras van het zonnetje te genieten!”
 
- Jurgen uit Heist-op-den-Berg
 

“Wij wilden altijd op ‘een’ berg wonen, maar dat is niet altijd even makkelijk om te vinden. Onze zoon woonde een tijdje in Heist-op-den-Berg en zo leerden we de buurt kennen. Als één van de eersten merkten we dit nieuwbouwproject op in een advertentie. We maakten meteen een afspraak en kwamen hier een kijkje nemen. Park op den Berg voldoet aan al onze wensen: niet te ver van het centrum maar ook niet pal in het centrum, en hoe hoger gelegen hoe beter. Bovendien vind je in het centrum werkelijk alle winkels terug, je hoeft niet naar Antwerpen of Mechelen te gaan om te gaan shoppen. Er is ook heel wat cultuur te beleven. Heel erg handig!”

- Lieve & Joris uit Duffel
 

Mijlpaal: Meiboomplanting

Begin mei werd het hoogste punt bereikt! Het werfteam liet deze gebeurtenis niet zomaar voorbij gaan en plantte een speciale meiboom. We legden deze mijlpaal vast met prachtige dronebeelden. Geniet mee! 

Graag het uitzicht zelf bewonderen?

Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur via het contactformulier of bel hem op 03 290 90 00.

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2022.

Wanneer er aan onderstaande cumulatieve voorwaarden wordt voldaan, maak je wellicht kans om te genieten van deze enorme besparing:

  • Het nieuwbouwproject staat of komt in de plaats van een afgebroken pand. De nieuwbouw staat bovendien op hetzelfde kadastraal perceel als de afgebroken constructie;
  • Het nieuw gekochte appartement of woning moet je enige en eigen woning zijn voor minstens 5 jaar (meer bepaald tot 31 december van het 5de jaar volgend op het jaar van eerste ingebruikneming). Als je toch een andere eigendom hebt op het moment van de aankoop, dient deze andere eigendom verkocht te worden voor de eerste ingebruikneming van het nieuw gekochte appartement of woning. Indien je deze andere eigendom bewoont en daar ook je domicilie gevestigd hebt (het betreft dus geen tweede verblijf), dan heb je nog tijd om deze eigendom te verkopen tot het einde van jaar dat volgt op het jaar van eerste ingebruikneming van het nieuw gekochte appartement of woning;
  • Je koopt als natuurlijk persoon, dus niet op een vennootschap;
  • De bewoonbare oppervlakte mag niet meer zijn dan 200m².

* indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet