Geniet van een persoonlijke

klantenbegeleiding

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw eisen. Ook op het vlak van afwerking. Onze klantenbegeleiding, bestaande uit een team van interieurarchitecten, ondersteunt u daarom persoonlijk bij élke stap gedurende het bouwproces.

Eerste kennismaking

In een verkennend gesprek overlopen onze klantenbegeleiders met u al uw wensen. Dankzij hun relevante bouwtechnische achtergrond vertalen ze deze overzichtelijk en duidelijk naar de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Wenst u de positie van lichtpunten, stopcontacten en schakelaars aan te passen of een volwaardig domoticasysteem? Alles is bespreekbaar.

Keuze voor kwaliteit

DCA Woonprojecten gidst u door het volledige bouwproces, in de door ons aanbevolen toonzalen ontdekt u een brede waaier aan keuzemogelijkheden voor een kwalitatieve afwerking van uw instapklare woning. We letten op elk detail en zorgen er samen met u voor dat het resultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Persoonlijk contact

Om u te laten zien hoe uw plannen vorm krijgen, nodigen we u sporadisch uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier geven we u persoonlijk een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u bijsturen waar nodig.

Alles bij de hand

Via het digitaal kopersplatform heeft u op elk ogenblik toegang tot uw bouwdossier: plannen, materiaalkeuze, facturatie, fotomateriaal… U vindt het er allemaal.

Heeft u na uw aankoop nog bijkomende vragen?

Dan kunt u altijd terecht bij één uniek aanspreekpunt.
Onze klantenbegeleiders staan steeds tot uw dienst!